GÖRÜNTÜLÜ

Şahin: Geleceğimiz için herkes oyunu kullanmalı

Fransa Hayır Platformu Koordinasyon Üyesi Yusuf Şahin, oy kullanma işleminin üçüncü gününde kısa bir bilgilendirme yaparak, seçmenlere hafta içi oy kullanmaları için çağrıda bulundu.

Fransa'da referandum için oy verme işlemi devam ediyor. Fransa Hayır Platformu Koordinasyon Üyesi Yusuf Şahin, oy verme işlemi için kısa bir bilgilendirme yaptı. Şahin, "Oy verme işlemi ilk iki gününde Fransa genelinde 10 bin seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu rakamlar önümüzdeki günlerde daha da artacak. ‘Hayır’ yönünde tercih yapan seçmenlerin ‘Evet'e oranla biraz daha fazla olduğunu gözlemliyoruz. Fakat bu oran yetersiz çünkü Paris ve çevresinde bu oranın çok daha fazla olduğunu biliyoruz” dedi. 

Hafta sonu sandıklarda bir yığılma olacağına dikkat çeken Şahin “Seçmenler, seçim sandıklarında hafta sonu yığılma olacağından dolayı hafta içi saat 09.00- 21.00 arası oylarını kullanmalılar. Geleceğimizi oyladığımız bu önemli referandumda herkes çevresini harekete geçirerek sandıklara yönlendirmelidir" diye konuştu.